Kuljetusala

Teampa Henkilöstöpalvelut – kun sinulla on tarvetta kuljetusalan ammattilaiselle

Tunnemme kuljetusalan kuin omat taskumme!
Teampa Henkilöstöpalvelut tunnetaan ennen kaikkea ihmisläheisestä palvelusta, alojen asiantuntevuudesta sekä hyvin onnistuneista rekrytoinneista. Meillä on laaja kuljetusalan työntekijäverkostomme, joten meiltä saat pätevän ammattilaisen keikkatyöhön, sijaiseksi, sairauspoissaolon tuuraajaksi tai pitkään, vakituiseen työsuhteeseen.

Teampa Henkilöstöpalvelut – palvelemme täsmällisesti
ja meillä on edellytykset toimia nopeallakin aikataululla.

Rekrytoimme kuljetusalan työntekijöitä ympäri Suomen

Kuljetusalan verkostomme ulottuu lähes joka Suomen kolkkaan. Työntekijöidemme joukosta löytyy kokeneita ja eri ajokorttiluokilla varustettuja kuljettajia, niin pidempiin kuin lyhyempiinkin ajoihin. Kauttamme voit vuokrata kuljetusalan työntekijän tai voimme etsiä sinulle sopivan henkilön suoraan työsuhteeseen. Halutessasi voit myös ulkoistaa koko henkilöstösi meille.

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan:

  • pakettiautonkuljettajan
  • yhdistelmäajoineuvonkuljettajan
  • kuorma-autonkuljettajan
  • sekä ammattikuljettajan henkilökuljetuksiin

Yhteistyö kanssamme on avointa ja joustavaa

Kanssamme on helppoa toimia! Emme sitouta tai rajoita teidän omia resursseja, vaan helpotamme taakkaa silloin, kun tarvitsette resurssejanne muualla. Kerromme myös rehdisti, mikäli emme saa teille sopivia työntekijöitä. Tarvitsette sitten työntekijää suoraan työsuhteeseen tai vuokratyövoimaa, niin meiltä saatte sellaisen. Halutessasi on mahdollista vaikkapa ulkoistaa koko henkilöstösi meille.

Palvelumme on kustannustehokasta ja yrityksesi tarpeisiin mukautuvaa