Palveluala

Teampa Henkilöstöpalvelut – kun tarvitset palvelualan ammattilaisen

Meidät tunnetaan asiantuntevasta ja laadukkaasta palvelusta sekä taidosta löytää yrityksille juuri oikeanlainen työntekijä. Olemme helposti lähestyttäviä, rentoja ja erittäin tehokkaita. Meillä on kyky toimia nopeallakin aikataululla ja palveluumme voi luottaa – sen mitä sovimme, sen pidämme! Saat kauttamme osaavan ammattilaisen keikkatyöhön, sairauspoissaolojen tuuraajaksi tai pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toiminta-alueenamme on koko Suomi

Meiltä palvelualan ammattilaiset koko Suomen alueelta

Palvelemme koko Suomen alueella, kattavimmin palvelualalta tunnemme myynti-, toimisto- ja siivousalan. Yhteistyömme useiden eri yritysten kanssa on kasvattanut myös työntekijäverkostoamme, joten tarvitset sitten työntekijää lyhyeen tai pidempään projektiin, meiltä saat palveluhenkiset tekijät erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme monipuolisesti mm. myyjiä, sihteereitä, siivoojia sekä tietenkin myös muita palvelualan rautaisia ammattilaisia! Kauttamme voit vuokrata työntekijän, voimme etsiä sinulle tekijän suoraan työsuhteeseen tai voit ulkoistaa halutessasi koko henkilöstösi meille.

Jätä henkilöstöasiat meidän hoidettaviksi

Olemme rentoja ja reiluja, joten kanssamme on myös helppo toimia. Meidän ei ole tarkoitus sitouttaa tai rajoittaa teitä, vaan vapauttaa resurssejanne omaan käyttöönne. Hoidamme puolestanne kaiken rekrytointeihin ja työntekijöihin liittyvän ja kerromme myös rehdisti, mikäli hommat eivät luistakaan emmekä saa teille sopivaa tekijää.

Palvelumme on aina kustannustehokasta
ja yrityksesi tarpeisiin mukautuvaa