Rakennusala

Etsitkö rakennusalan työntekijää
– Teampa Henkilöstöpalvelut

Etsiessäsi rakennusalan työntekijää, voit luottaa meihin ja koko Suomen kattavaan verkostoomme. Toimintaamme on kiitelty asiantuntevaksi sekä palveluamme rennoksi ja laadukkaaksi. Meillä on taito löytää juuri tarpeisiisi sopiva työntekijä!
Autamme sinua saamaan osaavan ammattilaisen sairauspoissaolon sijaiseksi, keikkatyöhön, tuuraajaksi tai ennalta sovitun mittaiseen työsuhteeseen. Meillä on edellytykset toimia nopeallakin aikataululla. Palveluumme voi luottaa – se pidetään, mitä sovitaan!

Teampa Henkilöstöpalveluilla on koko Suomen kattava rakennusalan verkosto.

Kirvesmies, rappaustyöntekijä tai konekuljettaja – meillä on kattava rakennusalan verkosto

Teemme yhteistyötä usean eri rakennusalan yrityksen kanssa. Tarvitset sitten työntekijää lyhyeen tai pidempään projektiin, meiltä saat erittäin kokeneita rakennustyöntekijöitä sekä aputyöntekijöitä rakennusalan töihin. Kaikki työntekijämme ovat asianmukaisesti varusteltuja: me huolehdimme puolestasi asianmukaisista työvaatteista, turva-varusteista sekä työkaluista.

Kauttamme saat vaativiinkin työtehtäviin mm.:

  • kirvesmiehiä
  • laatoittajia
  • rappaustyöntekijöitä
  • konekuljettajia

Toimimme joustavasti, asiakasta kuunnellen

Olemme reilu ja rento henkilöstöpalveluyritys – emme rajoita yrityksesi resursseja, vaan tarjoamme apuamme silloin, kun omat resurssisi eivät riitä. Mikäli näyttäisi, ettei tarpeisiisi sopivaa työntekijää löydy, emme lupaile liikoja, vaan kerromme siitä rehellisesti. Voimme etsiä sinulle työntekijän suoraan työsuhteeseen, vuokratyöntekijän tai voit ulkoistaa koko henkilöstösi meille.

Toimintamme mukautuu aina tarpeisiisi, sinun tai yrityksesi parasta ajatellen