Työntekijälle

Miksi töihin Teampalle?

Ai miksikö töihin Teampa Henkilöstöpalveluille? No, meille työntekijöidemme hyvinvointi ja ammattitaidon kehittäminen on erityisen tärkeää. Me etsimme jatkuvasti hyviä työpaikkoja, joita me voidaan tarjota teille Teampalla työskenteleville ammattilaisille. Meille on tärkeää kehittää henkilöstöpalvelualaa työntekijäystävällisempään suuntaan kuuntelemalla tarkasti, mitä kehitettävää juuri sinä omalle alallesi toivot.

Työnantajana meidän vahvuus on joustavuus, helppous, luotettavuus ja arvostus työntekijöitä kohtaan. Me pyrimme aina, ihan jokaisen kanssa, pitkäaikaisten työsuhteiden solmimiseen. Jos se vaan sinun elämäntilanteeseen sopii. Voit siis työskennellä meillä kokoaikaisena, osa-aikaisena tai keikkatyöntekijänä.

Miten rekrytointipalvelu käytännössä toimii?

Teampalaisena suoritat työsi yrityksessä, joka on Teampan yritysasiakas. Tämä tarkoittaa sitä, että he ovat ostaneet meiltä työntekijäpalveluita ja niitä me sitten heille tarjotaan. Tarjoamme asiakkaille eri alojen ammattilaisia. Me ollaan sinun työnantaja ja asiakkaan toimipiste tai työmaa toimii sinun työkohteena. Kätevää – eikö totta! Yritys, jossa työskentelet perehdyttää sinut työtehtäviin, tarjoaa asianmukaiset työtilat ja -laitteet sekä tutustuttaa sinut työturvallisuuden saloihin.

Sinä työntekijänä ja Teampa Henkilöstöpalvelut työnantajana:

  • solmimme kanssasi työsopimuksen
  • hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet eli eläkkeet, vakuutukset, työterveyshuollon sekä muut tärkeät asiat
  • maksamme palkkasi
  • sairaslomat ilmoitat meille sekä työpaikallesi
  • me hoidetaan työajanseuranta omalla järjestelmällä

Ja mikä parasta – me neuvomme ja tuemme kaikessa, jotta työnteko olisi mahdollisimman mielekästä. Tavoitteenamme on, että sinulla on mahdollisuus tehdä työtäsi täysipainoisesti ja toteuttaa itseäsi ja ammattitaitoasi.

Täyttele meille pieni hakemus ja tule käymään kahvilla. Katsotaan sinulle hyvä työ, reilulla palkalla!

Terveydenhuoltoala

Hoiva-alalla meillä työskentelee paljon hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, lääkäreitä sekä hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä. Voit olla jo oman alasi ammattilainen tai kohta valmistuva opiskelija, me etsimme sinulle juuri sinun elämän-tilanteeseen sopiva työ. Oli se sitten keikkaluontoista tai pidempiaikainen työpätkä.

Rakennusala

Laatoittajat, kirvesmiehet, rappaustyöntekijät, konekuskit ja aputyöntekijätkin – teitä tarvitaan. Rakennuspuolella isoin tarve on laatoittajista ja lattiatyöntekijöistä. Raksahommia meillä on tarjolla ympäri Suomen, mutta ensisijaisesti rakennustyömaat sijatsevat Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Suomessa.

Kuljetusala

Kuljetusalalla voit hypätä monenlaisen ajoneuvon rattiin, oman ammattipätevyytesi mukaan. Meillä on töitä tarjolla esimerkiksi pakettiauton-, kuorma-auton- ja yhdistemäajoneuvonkuljettajille sekä erilaisiin henkilökuljetuksiin. Ja töitä on tarjolla koko Suomen alueella.

Ravintola-ala

Ravintola-ala on sellainen, että se kaipaa jatkuvasti osaavia ammattilaisia keikkatyöhön, sairaus-poissaolon tuuraajiksi, sijaiseksi ja myös pidempiin työsuhteisiin. Tarjolla on töitä ympäri Suomea, monen eri ravintola-alan yrityksen kanssa. Avoimia työpaikkoja löytyy monelle eri osaajalle: kaikki kokeneet tarjoilijat, baarimikot, blokkaajat, kokit, leipurit ja suurtalouskokit sekä ravintola-alan esimiehet – ottakaahan nopeasti yhteyttä.

Palveluala

Palveluala – siellä tarvitsemme monipuolisesti erilaisia ammattilaisia mm. siivoojiksi, myyjiksi, kassamyyjiksi, hyllyttäjiksi ja toimistotyöntekijöiksi. Etsimme koko ajan ahkeria ja hyvän asenteen omaavia tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Ja se mikä meillä korostuu asiakaspalvelutyössä, on vahva teampalaisuus ja se on sitä, että pyritään tekemään asiat aina vielä pikkuriikkisen paremmin kuin kaveri.

Katso avoimet työpaikat