Työntekijälle

Miksi töihin Teampalle?

Ai miksikö töihin Teampa Henkilöstöpalveluille? No, meille työntekijöidemme hyvinvointi ja ammattitaidon kehittäminen on erityisen tärkeää. Me etsitään jatkuvasti hyviä työpaikkoja, joita me voidaan sitten tarjota teille Teampalla työskenteleville ammat-tilaisille. Meille on tärkeää kehittää henkilöstöpalvelualaa työntekijäystävällisempään suuntaan kuuntelemalla tarkasti, mitä kehitettävää juuri sinä omalle alallesi toivot.

Työnantajana meidän vahvuus on joustavuus, helppous, luotettavuus ja arvostus työntekijöitä kohtaan. Me pyritään aina, ihan jokaisen kanssa, pitkäaikaisten työsuhteiden solmimiseen. Jos se vaan sun elämäntilanteeseen sopii. Voit siis työskennellä meillä kokoaikaisena, osa-aikaisena tai keikkatyöntekijänä.

Miten rekrytointipalvelu käytännössä toimii?

Teampalaisena suoritat työsi yrityksessä, joka on Teampan yritysasiakas. Tämä tarkoittaa sitä, että he ovat ostaneet meiltä työntekijäpalveluita ja niitä me sitten heille tarjotaan. Tarjoamme asiakkaille eri alojen ammattilaisia. Me ollaan sun työnantaja 
ja asiakkaan toimipiste tai työmaa toimii sun työkohteena.. Kätevää – eikö totta! Yritys, jossa työskentelet perehdyttää sinut työtehtäviin, tarjoaa asianmukaiset työtilat ja -laitteet sekä tutustuttaa sinut työturvallisuuden saloihin.

Sinä työntekijänä ja Teampa Henkilöstöpalvelut työnantajana:

  • solmimme kanssasi työsopimuksen
  • hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet eli eläkkeet, vakuutukset, työterveyshuollon sekä muut tärkeät asiat
  • maksamme palkkasi
  • sairaslomat ilmoitat meille sekä työpaikallesi
  • me hoidetaan työajanseuranta omalla järjestelmällä

Ja mikä parasta – me neuvotaan ja tuetaan kaikessa, jotta työnteko olisi mahdollisimman mielekästä. Tavoitteenamme on, että sinulla on mahdollisuus tehdä työtäsi täysipainoisesti ja toteuttaa itseäsi ja ammattitaitoasi.

Täyttele meille pieni hakemus ja tule käymään kahvilla. Katsotaan sinulle hyvä työ, reilulla palkalla!

Terveydenhuoltoala

Hoiva-alalla meillä työskentelee paljon hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, lääkäreitä sekä hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä. Voit olla jo sun oman alan ammattilainen tai kohta valmistuva opiskelija, me hommataan sulle sun elämän-tilanteeseen sopiva työ. Oli se sitten keikkaluontoista tai pidempiaikainen työpätkä.

Rakennusala

Rakennusala eli rennommin meidän raksapuoli kasvaa kohisten. Sinne tarvitaan koko ajan lisää porukkaa. Laatoittajat, kirvesmiehet, rappaustyöntekijät, konekuskit ja aputyöntekijätkin – teitä tarvitaan. Huutavin pula on laatoittajista ja lattiatyöntekijöistä. Raksahommia meillä on tarjolla ympäri Suomen, mutta ensisijaisesti raksatyömaat sijatsevat Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Suomessa.

Kuljetusala

Kuljetusalalla voit hypätä monenlaisen ajoneuvon rattiin, sun oman ammattipätevyyden mukaan. Meillä on töitä tarjolla esimerkiksi pakettiauton-, kuorma-auton- ja yhdistemäajoneuvonkuljettajille sekä erilaisiin henkilökuljetuksiin. Ja töitä muuten sitten olisi tarjolla koko Suomen alueella.

Ravintola-ala

Ravintola-ala on sellainen, että se kaipaa jatkuvasti osaavia ammattilaisia keikkatyöhön, sairaus-poissaolon tuuraajaksi, sijaiseksi ja myös pidempiin työsuhteisiin. Tarjolla on töitä ympäri Suomea, monen eri ravintola-alan yrityksen kanssa. Avoimia työpaikkoja löytyisikin monelle eri osaajalle: kaikki kokeneet tarjoilijat, baarimikot, blokkaajat, kokit ja suurtalouskokit sekä ravintola-alan esimiehet – ottakaahan nopeasti yhteyttä.

Palveluala

Palveluala – siellä me tarvitaan monipuolisesti erilaisia ammattilaisia mm. siivoojiksi, myyjiksi ja toimistotyöntekijöiksi. Me etsitään koko ajan ahkeria ja hyvän asenteen omaavia tekijöitä erilaisiin hommiin. Ja se mikä meillä korostuu asiakaspalvelutyössä, on vahva teampalaisuus ja se on sitä, että pyritään tekemään asiat aina vielä pikkuriikkisen paremmin kuin kaveri.

Katso avoimet työpaikat